Eiker IT + Eurotech Computer Services

For å tilby et bredere spekter av tjenester og stå sterkere i en bransje under stor utvikling har Eiker IT AS slått seg sammen med Eurotech Computer Services Norway AS. Sammenslåingen vil skje gradvis i løpet av 2016 og all kontaktinformasjon til Eiker IT AS er som før.

logo3-2

 

Vi er likeverdige partnere, men navnet blir Eurotech Computer Services Norway AS. Lokaliseringen blir på Eiker IT sine lokaler, men en etasje opp for å få plass til alle ansatte.

Flyttingen til en bedrift blir gjennomført innen Mai 2016.

Med denne sammenslåingen blir vi sterkere og mere fleksible i nærområdet. Nærområdet til Eiker IT er Hokksund og omegn i Buskerud.

Ved sammenslåingen med Eurotech får en også tilgang til bredere tjeneste- og leverandørspekter. Med IT-avdeling i England og Sør-Afrika vil vi stå sterkere ovenfor endringene i bransjen, da spesielt i forhold til utviklingen mot skybaserte løsninger. Dette vil på sikt medføre fordeler i form av løsninger som byr på bedre tilgjengelighet for brukerne, bedre responstid med flere teknikere, et bredere spekter med løsninger innen backupsystemer og skybaserte løsninger, bedre tilgang på tilbehør og i tillegg sletting av harddisker i henhold til Norsk Sikkerhetsmyndighet sine krav.

Eurotech har i tillegg lokale kontorer i Bergen, London, Skottland og Sør-Afrika.
Eurotech har en prosess i gang på å bli Miljøfyrtårnbedrift som blir ferdigstilt våren 2016.

Vi ser alle frem til å fortsette å serve dere i 2016 og tilby nye og spennende produkter og tjenester.

Mer informasjon om Eurotech Computer Services AS finner du på nettsidene deres.